Груша і яблуко – це джерело вітамінів і корисних речовин. Не варто вибирати один з цих фруктів – потрібно ласувати і тим, і тим. Так можна зміцнити імунітет, налагодити роботу травної системи і провести профілактику серцево-судинних захворювань.
Сьогодні учні 6-А класу на уроці трудового навчання готували та смакували фруктовим салатом.
На уроці англійської мови учні 5-Б класу брали активну участь у вікторині на тему “Healthy Food and Junk Food”(Здорова та шкідлива їжа). Діти розгадували загадки, складали слова із заданих літер, доповнювали речення, продемонструвавши свою кмітливість. Такі форми роботи дуже сподобалася п’ятикласникам.
Класними керівниками 6-А класу та 7-Б класів було створено інформаційний стенд «Користь яблука та груші».
В рамках акції “14 днів здорового харчування” у нашому навчальному закладі продовжуються вітамінні перерви.
Сьогодні протягом дня на перерві діти ласували фруктами: яблуком та грушею.